Recenzie: „M-am hotarat sa devin prost”, de Martin Page

Imagine

Antoine, un tânăr în vârstă de 25 de ani, înfăţişat de-a lungul cărţii ca fiind un om inteligent, însă atât de complexat de faptul că gândeşte prea mult, încât decide că a deveni prost este cea mai bună alegere pe care o poate face. Si pentru că e hotărât să lase sa se aştearnă peste creierul său giulgiul prostiei, Antoine se foloseşte de toată inteligenţa de care dispune pentru a intra şi el în categoria celor care au o frică de efortul intelectual.

Disperarea lui Antoine nu e legată de faptul că e înconjurat de oameni prosti, cât este de faptul că nu se poate integra în această societate a oamenilor superficiali, pe care nu o poate întelege. Problema aceasta majoră pe care o are şi pe care mulţi nu o inteleg, face ca situaţiile cu care se confruntă sa fie de un umor irezistibil.

„M-am hotărât să devin prost” este genul de carte în care umorul alternează cu seriozitatea, cu o acţiune plină de surprize si de-a lungul căreia descoperi atât lipsurile pe care le ai fiind un intelectual consacrat, cât si avantajele de care dispui făcând parte din categoria oamenilor prosti.

Este cartea ideală pentru a-ţi schimba starea de spirit daca nu ai avut o zi tocmai bună sau nu ai mai râs de mult timp la o carte.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s